UPM beri penganugerahan sempena MGP dan sambutan hari pekerja - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 10 Mei – Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi 11 penganugerahan kepada staf yang cemerlang sempena Majlis Gemilang Putra dan Sambutan Hari Pekerja 2016.