Innovation open day (IOD) bakal pamer 13 inovasi - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 19 Mei - Sebanyak 13 inovasi baharu dalam bidang Rekabentuk dan Senibina akan dipamerkan pada Innovation Open Day (IOD) yang dianjurkan oleh Putra Science Park (UPM), pada 24 Mei ini.