Bazar pertanian anjuran pelajar semester akhir bacelor PSP - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 13 Mei – Seramai 31 pelajar semester akhir Bacelor Pendidkan Sains Pertanian, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) menganjurkan Program Bazar 2016 yang dikenali sebagai Bazar Pertanian FPP.