FSTM, UPM anjur dua program kerjasama pintar - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG - Unit Latihan Industri, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan dua program kerjasama pintar dengan Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM), Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)