CEO@faculty programme bersama Tan Sri Tony Fernandes - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG – Pusat Hubungan dan Jaringan Industri (CiRNeT), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan CEO@Faculty Programme bersama Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Air Asia, Tan Sri Tony Fernandes bagi memberi pendedahan kepada pelajar mengenai industri, baru-baru ini