Sibuk tugas tak halang impian martabatkan cak lempong di UPM - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 11 Mei - Bijak membahagikan masa antara tugas hakiki sebagai Penolong Pegawai Sains di Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, dengan tugas sebagai pelatih motivasi serta usaha memartabatkan muzik cak lempong, membolehkan Razali Othman mengecapi kepuasan dalam ketiga-tiga bidang diceburi.