Staf, pelajar UPM bantu mangsa banjir di Chenor, Pahang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2017)
CHENOR (Pahang), 1 Mac: Kira-kira 100 orang sukarelawan yang terdiri daripada staf, pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dan masyarakat setempat dari kumpulan Sahabat Masjid, Kor SISPA UPM serta Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) menjalankan misi bantuan kepada mangsa banjir di kawasan Pesagi, Chenor, di sini.