Pelajar masters UPM terima IEEE CAS (M) masters dissertation award 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR – Pelajar Masters daripada penyelidikan Fakulti Kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM), Jaafar Khadair Kadam Al-Frajat menerima IEEE CAS (M) Outstanding Masters Dissertation Award 2015 yang disampaikan oleh IEEE Circuits and Systems Malaysia chapter baru-baru ini.