Misi program sukarelawan siswa UPM ke Vietnam - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
TAY NINH PROVINCE (Vietnam) –Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya melaksanakan Misi Sukarelawan Siswa UPM kolaborasi bersama Kolej Kelima UPM dan Education Malaysia Ho Chi Minh City dengan kerjasama University of Social Sciences & Humanities Ho Chi Minh dan Representative Islamic Community Vietnam di Tay Ninh Province, Vietnam baru-baru ini.