Pelajar fakulti pertanian adakan lawatan penilaian industri di Thailand - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
BANGKOK - Seramai 14 orang siswa dan dua pensyarah dari Jabatan Sains Haiwan, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Lawatan Ilmiah ke Bangkok, Thailand dari 7 hingga 12 April lalu, bertujuan mendedahkan pelajar kepada praktis mengendalikan sumber dan merancang program.