Sultan Selangor sampaikan anugerah kepada 18 warga UPM yang cemerlang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 5 Mei - Seramai 18 warga Universiti Putra Malaysia (UPM) yang mempamerkan kecemerlangan prestasi, potensi dan bakti menerima anugerah Fellowship Naib Canselor yang disampaikan oleh Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah yang juga Canselor UPM, pada Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) 2015, di sini.