UPM terima IMM fellowship awards 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR, 23 April – Naib Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris dan Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) UPM, Prof. Dato’ Dr. Mohd Azmi Mohd Lila menerima anugerah Institute of Marketing Malaysia (IMM) Fellowship Award 2016 yang disampaikan oleh DYMM Sultanah Pahang, Sultanah Hajjah Kalsom.