Empat pakar UPM dilantik felo baharu Akademi Sains Malaysia (ASM) - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
KUALA LUMPUR - Seramai empat pakar Universiti Putra Malaysia (UPM) dilantik sebagai felo baharu Akademi Sains Malaysia (ASM) baru-baru ini.