UPM dipilih tuan rumah Hari Belia Negara 2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 26 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih sebagai tuan rumah bagi menganjurkan Hari Belia Negara 2016 oleh Kementerian Belia dan Sukan (KBS) yang bertemakan “Showcase of Talent” pada 15 Mei ini.