Buku Hang Tuah: catatan Okinawa menang anugerah MAPIM-KPT 2015 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
PUTRAJAYA, 22 April – Buku Hang Tuah: Catatan Okinawa memenangi Anugerah MAPIM-KPT 2015 bagi kategori Anugerah Buku Ilmiah Popular yang disampaikan oleh Menteri Pengajian Tinggi, Dato’ Seri Idris Jusoh di sini.