UPM ke-40 universiti terbaik dunia bidang agribusiness/food industry management - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 21 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM disenaraikan pada tangga ke-40 universiti terbaik dunia dalam bidang Agribusiness/ Food Industry Management dalam penarafan Eduniversal Best Masters Ranking 2015/2016.