Haslida Hassan, pegawai pertama UPM terima pentauliahan CeIO - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)

(untitled)
SERDANG, 14 April - Ketua Unit Integriti, Pejabat Naib Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM), Haslida Hassan menerima pengiktirafan dan pentauliahan Pegawai Integriti Bertauliah (CeIO) pegawai pertama dari UPM yang menerima pentauliahan berkenaan