Putra Bakti dilancar, jadi platform aktiviti kesukarelawanan - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 20 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan penubuhan ‘Putra Bakti’ sebagai platform untuk warga universiti bergerak secara bersama dalam melaksanakan aktiviti serta sumbangan kesukarelawanan kepada masyarakat, dengan fokus kepada bantuan kemanusiaan dan kepakaran.