Naib Canselor: realisasikan citra UPM ‘Taman Ilmu dan Pemikiran’ - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
SERDANG, 20 April- Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris mahu semua warga universiti sama-sama berusaha merealisasikan citra UPM sebagai ‘Taman Ilmu dan Pemikiran’ berlandaskan kepada pengertian ihsan untuk kecemerlangan universiti.