UPM-Glasgow global green outbound 2016 jelajah Eropah pelajari ‘Go Green’ - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2016)
GLASGOW, SCOTLAND – Berpaksikan moto ‘Go Green’ dan hasrat UPM dalam menerajui pelaksanaan konsep kampus hijau, seramai 5 orang pelajar dan seorang pegawai pengiring dari Kolej Tun Dr Ismail telah mengambil inisiatif untuk berkongsi idea dan informasi bersama pelajar-pelajar universiti di United Kingdom melalui penganjuran program UPM-Glasgow Global Green Outbound 2016.