UPM Jalin MoU Dengan Universiti Kagoshima, Jepun - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 16 Mac– Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan memorandum persefahaman (MoU) dengan universiti yang mempunyai ranking antara terbaik Asia, iaitu Universiti Kagoshima, Jepun dalam bidang penyelidikan dan pendidikan biologi, ekologi dan pencemaran bahan kimia berbahaya di persekitaran pantai.