UPM dan KPTM Jalin Kerjasama Master Pendidikan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 10 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Kolej Poly-Tech Mara (KPTM) dalam menawarkan Program Pengajian Ijazah Master Pendidikan (Pentadbiran Pendidikan) secara Pendidikan Jarak Jauh (PJJ).