K10 dan K11 Pertahan Gelaran Johan FESTIK 2010 UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 13– Teater berjudul ‘Vakum’ yang diwakili oleh Kolej 10 dan Kolej 11 berjaya mempertahankan kejuaraan Festival Teater Interkolej (FESTIK) 2010 Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk kali kedua berturut-turut di sini.