Bacelor Rekabentuk Perindustrian Distruktur Semula - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 15 Mac – Fakulti Rekabentuk dan Seni Bina (FRSB) Universiti Putra Malaysia (UPM) menstruktur semula Bacelor Rekabentuk Perindustrian untuk menjadikan inovasi sebagai bidang utama dalam pengajaran dan pembelajaran.