Kolej Kesepuluh Juara Catur Bistari - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 13 Mac – Kumpulan Ho Liao dari Kolej Kesepuluh Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai pertandingan Cabaran Catur Bestari Interkolej 2010 dengan memenangi wang tunai berjumlah RM2,000.