Pameran Pengajian Siswazah UPM Promosi Pendidikan Lanjutan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 12 Mac – Program Pameran Pengajian Siswazah UPM pada 11 hingga 13 Mac baru-baru ini telah memberi maklumat kepada pengunjung tentang program siswazah peringkat Master dan PhD yang ditawarkan.