Kerajaan Lantik Pusat Kokurikulum UPM Pusat Operasi KKB IPT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 5 Mac – Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) telah melantik Pusat Kokurikulum Universiti Putra Malaysia (PKK UPM) sebagai Pejabat Pengurusan Operasi dalam melaksanakan bengkel Training of Trainers (TOT) bagi Kursus Kokurikulum Berkredit (KKB) yang dijalankan di Institusi Pengajian Tinggi (IPT) seluruh Malaysia.