UPM Dapati 80% Bangunan Tiada Pelindung Kilat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 2 Mac – Kajian Pusat Kecemerlangan Perlindungan Kilat (CELP) Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapati 80 peratus bangunan di Malaysia tidak menggunakan alat perlindungan sambaran kilat yang menepati piawaian.