GIS Untuk Kehidupan Lebih Baik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 4 Mac – Hari Sistem Maklumat Geografi (GIS) 2010 mendedahkan kelebihan aplikasi GIS melalui teknologi moden sebagai wadah membantu dalam membuat keputusan.