UPM Hasil Teknologi Hijau Biogas Dengan Industri - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
JEMPOL, 22 Februari – Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan teknologi hijau biogas atau penjanaan elektrik mesra alam dengan menggunakan sisa efluen kilang sawit untuk menghasilkan tenaga elektrik.