K13 Johan Pertandingan Perarakan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 26 Feb – Kolej 13 muncul johan pertandingan Perarakan Maulidur Rasul peringkat Interkolej anjuran Unit Pengurusan Zakat dan Kerohanian, Bahagian Hal Ehwal Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan memenangi hadiah wang tunai RM500.