Seminar Profesionalisme Pentadbir Dalam Era Globalisasi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KOTA KINABALU, 30 Januari – Seminar ’Profesionalisme Pentadbir Dalam Era Globalisasi’ anjuran Persatuan Pentadbir Universiti Putra Malaysia (PPUPM) dengan kerjasama Majlis Bersama Pegawai Tadbir & Ikhtisas Institut Pengajian Tinggi Awam (MASTI) mendedahkan perkhidmatan yang berkualiti, produktif dan inovatif kepada 150 pentadbir.