Mindmapping Tingkat Daya Ingatan – Tony Buzan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 22 Feb – Keberkesanan ‘mindmapping’ (peta minda) yang terbukti secara saintifik dapat meningkatkan daya ingatan seseorang terhadap sesuatu informasi telah memukau ramai pihak seperti pelajar dan pekerja untuk menggunakannya.