Prof Yaacob Tokoh Maulidur Rasul Kebangsaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PUTRAJAYA, 26 Feb – Pengarah Institut Penyelidikan Produk Halal (IPPH) Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Yaacob Che Man mengharumkan nama UPM apabila terpilih sebagai penerima Anugerah Tokoh Maulidur Rasul sempena Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Kebangsaan 1431 Hijrah.