Pesta Ang Pau 2010 Dapat Sambutan Pelajar Pelbagai Bangsa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 25 Februari – Sambutan menggalakkan dari pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berlainan bangsa ke Program Pesta Ang Pau 2010 menyemarakkan semangat Satu Malaysia dengan penyertaan pelbagai kaum.