UPM IPTA Pertama Dapat Akrediatasi CIEH - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 24 Februari- Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menjadi Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) pertama mendapat akreditasi dalam program Bacelor Sains Kesihatan dan Pekerjaan (BSKPP) daripada Royal Chartered Institute of Environmental Health (CIEH) London.