UPM Lahir Jurutera Aeroangkasa Miliki Lesen Penerbangan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 18 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan melahirkan jurutera aeroangkasa bagi menampung keperluan industri aeroangkasa dengan menjalinkan kerjasama dengan institusi pengajian tinggi swasta penerbangan tempatan, Akademi Asia Pasifik Flight Training (APFT).