OSS Jimat Kos Pelajar dan Universiti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 25 Feb – Perisian Sumber Terbuka (OSS) dapat menjimatkan kos pelajar dan universiti kerana menawarkan pakej harga murah dan percuma berbanding perisian proprietary (berlesen).