GSM-UPM Bakal Lahir Pengurus Berwibawa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 22 Feb - Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan, Universiti Putra Malaysia (GSM-UPM) perlu melahirkan lebih ramai bakal pengurus yang berwibawa mengikut keperluan negara.