MPP baru perkenal sistem KPI - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 23 FEBRUARI – Sistem Petunjuk Prestasi Utama (KPI) akan menjadi keutamaan Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia (MPP UPM) sesi 2009/2010 yang baru dilantik dalam Majlis Penyerahan Watikah Pelantikan dan Angkat Sumpah di sini.