Teknologi Nano Lahir Produk Hebat - Prof. Dr. Halimaton - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 17 Feb - Sifat istimewa teknologi nano telah memberi revolusi baru kepada dunia sains dengan memberi impak yang sangat besar terhadap bidang yang mengaplikasikannya untuk melahirkan produk hebat.