Pemimpin Pelajar UPM-ASEAN Jalin Hubungan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 16 Februari – Pemimpin pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan hubungan dengan pemimpin pelajar dari 5 buah negara ASEAN melalui program First ASEAN Student Convention of Leadership and Integrity (ASLI) di sini.