Kelab Pengguna Universiti Agen Kepenggunaan Masyarakat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 6 Februari – Kelab Pengguna Universiti di Institut Pengajian Tinggi (IPT) diseru bertindak sebagai agen menangani isu berkaitan kepenggunaan kepada masyarakat, kata Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Dato’ Sri Ismail Sabri Yaakob.