UPM Hargai 28 Pelajarnya ke Sukan SEA ke-25 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 10 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) menghargai 28 pelajarnya dengan memberi insentif dan sijil melalui majlis Apresiasi Atlet UPM Kejohanan Sukan SEA ke-25 Vientiane, Laos di sini.