UPM Didik Masyarakat Mengenai Kanser - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 4 Feb – Dua entiti Universiti Putra Malaysia (UPM) berganding bahu mendidik masyarakat mengenai penyakit kanser dengan menganjurkan Karnival Kesedaran Kanser dan melancarkan dua buah buku mengenai pendidikan kanser.