IMF Pulih Sistem Perbankan Negara Asia Timur – Dr. Ariff - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 8 Jan – IMF berjaya mengubah kepincangan ekonomi sebilangan negara Asia akibat krisis kewangan Asia (Julai 1997 – Oktober 1998) dengan mempertingkatkan kecekapan sistem perbankan negara-negara tersebut.