FFVPM6 bermula esok - Kosmo,
Filem/Video Pelajar Malaysia (FFVPM) yang singgah di Universiti Putra Malaysia (UPM) tahun ini mencanai sesuatu yang banyak pembaharuannya berbanding lima penganjuran terdahulu.