Syamsul pemidato terbaik nusantara - Peserta Kemboja menang kategori antarabangsa - Harian Metro, Suliati Asri (2009)
Pusat Konvokesyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) menjadi bukti kejayaan peserta tunggal negara dari Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohd Shamsul salleh, 21, apabila dinobatkan sebagai juara pertandingan Pidato Antarabangsa Bahasa Melayu Piala Timbalan Perdana Menteri (PABM 2009), baru-baru ini.