Cuepacs selar ketua jabatan enggan bayar OT - Utusan Malaysia, (2009)
Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS) kesal dengan keengganan segelintir ketua jabatan membenarkan kakitangan yang membuat kerja lebih masa (OT) dibayar dengan wang tunai.