50,000 kakitangan awam ancam tak kerja lebih masa - Berita Harian, S Anand Kumar (2009)
Kira-kira 50,000 kakitangan awam peringkat rendah tidak mahu bekerja lebih masa dan akan membuat kerja sambilan jika Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) tidak memberi kenaikan pangkat sebelum 1 Mei ini.